Terassivalot Turku ja Varsinais-Suomi

Pistorasiassa oleva verkkovirta on 230 voltin jännitettä, josta voi saada vakavan sähköiskun. Sen sijaan 12 voltin jännite eli turvajännite on täysin turvallinen ihmisille ja kotieläimille. Tämän vuoksi kaikki Garden Lights ulkovalot toimivat 12 voltin turvajännitteellä ja voit asentaa ne täysin turvallisesti itse. 

Garden Lights ulkovalojen ja kaapeleiden asennukseen et siis tarvitse sähköasentajaa, eikä niille tarvitse kaivaa maakaapelia syvälle maahan, kuten verkkovirralla toimiville valaisimille. Tämä säästää huomattavasti kustannuksia ja etenkin vaivaa. Usein jo säästyneellä sähköasentajan palkkiolla voit hankkia jopa koko pihan Garden Lights ulkovalot.

Garden Lights ulkovalot toimivat led-tekniikalla ja kuluttavat vain hitusen sähköä perinteisiin hehku- tai halogeenilamppuihin verrattuna, silti ne antavat riittävästi valoa luodakseen pihalle tunnelmallisen valaistuksen. Ne myös valaisevat pihaa halutessasi läpi yön, toisin kuin aurinkokennovalaisimet, joiden teho hiipuu jo alkuillasta, juuri silloin kun valoa eniten kaivattaisiin, eikä ne toimi pimeimpään talviaikaan lainkaan.

Pyydä tarjous valoistaTerassivaloja

Terassi ja maavaloja

Seinävaloja

Spotteja